Betaalbare Stappenteller met Google fit

De afgelopen weken was ik op zoek naar een betaalbare stappenteller, die als belangrijke functies met Samsung health of Google fit zou moeten kunnen werken werken. Geen smartphone-achtige toestanden…dus niet mee kunnen internetten of kunnen bellen. En uiteraard een lange batterijduur. Helaas zijn horlogeś die werken met Samsung Health buiten mijn Budget.

Al gauw kwam ik dan ook op de Xiaomi Mi Band 2. deze heeft op diverse websites hele goede recensies Na extra lang wachten….dit omdat de post het druk had met de kerst. Ben ik de trotse eigenaar van deze Stappenteller. De stappenteller word geleverd in het afgebeelde doosje. eerlijk gezegd was het nog best lastig om het doosje onbeschadigd te openen. Maar dit mocht de pret niet drukken.

Inhoud van het doosje

  • Stappenteller
  • Horlogebandje
  •  Usb-oplader
  • Gebruiksaanwijzing

Met de gebruiksaanwijzing heb je al heel snel je stappenteller geïnstalleerd. Via de Playstore van Google installeer je ook eenvoudig de bijbehorende App. Via deze app word de tijdzone ingesteld. Kun je allerlei meldingen op je stappenteller aan of uitzetten. Ook een wekker. Let wel op deze trilt alleen.  Daarnaast zijn er nog allerlei functies die ik (nog) niet gebruik.

Eindconclusie, de stappenteller gebruik ik nu 4 dagen en ben meer dan tevreden. Voor het bedrag hoef je het niet te laten. Nog geen €22.-

Via deze winkel bij Alieexpress

https://xiaomionline.nl.aliexpress.com/store/group/Smartband/2178148_508160369.html?spm=a2g0z.12010608.0.0.55fec854oPeeIa

 

Dit bericht is geplaatst in sport. Bookmark de permalink.